Servatech

SDG-wiel
ce

 

 

Technische gegevens Nebulizer* 

Afmeting – alles in mm ;  Lengte x Breedte x Hoogte  830 x 350 x 380 inclusief 250 van spuitlans. Gewicht in Kg  35.  Verplaatsbaar door middel van grote bovenop geplaatste handvaten. Door de compacte afmeting van de spuitlans met nozzle is een opening van 20 mm voldoende.

Werking –  electriciteit, benodigde spanning 230 V, 10,2 A. Standaard stopcontact ruim voldoende. Eletriciteitsverbruik ;  2350 W Maximaal, bij 300°C uitgangstemperatuur en werkdruk van 150 Bar.  Gebruiksmogelijkheden ; door de krachtige aanzuiging is de storingsvrije opvoerhoogte max. 6 Meter. Dit geeft flexibiliteit voor het werken op hoogte, en heeft geen invloed op de vernevelcapaciteit.

Bediening –  Eenvoud en gebruiksgemak zijn belangrijke kenmerken voor een veilige bediening ; 2 Grote drukknoppen, 1 voor ‘aan’ in het groen, en 1 voor ‘uit’ in het rood, voorkomen bedienfouten. 2 Grote draaiknoppen met traploze instelling voor de Temperatuur, van 0°C tot 300°C, alsmede voor de Druk, van 50 tot 150 Bar, beide nauwkeurig weergegeven op digitale displays. Tevens is het bedieningspaneel voorzien van een urenteller voor de registratie van deelgebruik*. Uitschakelbaar Akoestisch Alarm van Max. 105 db, voor te hoge temperatuur, voor afwijken ingestelde drukwaarde en, wanneer de vloeistof in de Can met het middel, het laagste nivo bereikt heeft.

De Canbase (standaard meegeleverd) is een stabiele standaard voor de jerrycan met het middel. Deze plaatst de Can in een hoek, waardoor het laatste restant vloeistof bereikbaar is. Efficiente aanzuiging ; de Can met het kostbare middel, gaat via een fijn aanzuigfilter tot de laatste druppel leeg !

Capaciteiten van de Nebulizer* Gemeten waarde met gebruik van het middel Argos® Producent UPL®

Overzichtschema van nummer Nozzle met ingestelde waarden en opbrengst in Liter per Uur.

De 4 Nozzle’s behoren in bovenstaande maten tot de standaarduitrusting. Eenvoudige wisseling en ter bescherming verpakt in cassette.

CE keurmerk, nummer 36601, is conform Machinerichtlijn 2006/42/00, en EMC 2014/30/EG.

De afgegeven klasse is   NEN/EN/ISO 12100 : 1210nl –  NEN/EN/809 1998+A1 : 2009.

NEN/EN/ISO 14120 : 2015        NEN/EN/IEC 60204 – 1 : 2018

Testgegevens Werking Functie Uitvoering en Druppelmeting  bij W.U.R. Agrolab Wageningen, sectie Agrosystems. Uitvoering door Dr. H.J.  Holterman, Sientist Agro.

Gebruikte vloeistof ged.water. Ingestelde waarden, Temperatuur 300*C, en Werkdruk 150 bar.

Door 2 laserstralen elkaar te laten kruisen is het mogelijk de afmeting van de druppels te meten.  Afstand Nozzle tot laser : 38 cm. Met het  menselijk oog kunnen we voorwerpen waarnemen, als deze groter zijn dan ongeveer 40 µm. Dat is de dikte van een dun haartje. In mm uitgedrukt is dat 0,040 mm. 1 µm (micron) is 0.001 mm.       

→ 10 % van alle druppels kennen een gemeten waarde van 3,2 µm tot 7 µm. Of 0.0032  tot 0.007 mm.     → 80 % van alle druppels kennen een  gemeten waarde van 7 µm tot 33 µm. Of 0.007  tot 0,033 mm.  → 10 % van alle druppels kennen een gemeten waarde vanaf 33 µm  Of  vanaf 0.033 mm

Technische gegevens H.I.N.T.  High Tech Nebulizer Transporter  ;                                                                Afmeting in mm ; Lengte x Breedte x Hoogte 1020 x 690 x 340.   Gewicht 15 Kg. Eenvoudig afneembare bedienstang met L vormige handgreep om Transporter te verplaatsen, en voor hoog/laag verstelling. Lengte 1400mm. Deze Transporter is speciaal ontwikkelt voor het gebruik van de Nebulizer*. Door een uitstekende gewichtsverdeling is deze op veilige wijze en met 1 persoon te hanteren. Het robuust RVS uitgevoerde mechaniek is multifunctioneel verstelbaar in hoogte en kantelhoek. Luchtloze banden maken het verplaatsen over elk terrein mogelijk en door de torderende werking van het mechanisme worden schokken opgevangen. Door deze solide basis en de vele verstelmogelijkheden kan de Nebulizer* elke opening bereiken. Tijdens de werking van de machine zorgt een rem ervoor om deze op de juiste plaats te stabiliseren voor een veilige bediening. 

Door de hoge prijzen van de kiemremmingsmiddelen, zijn we tot het uiterste gegaan om gehele proces zo efficiënt mogelijk te maken. Om verliezen te voorkomen is er een CanBase ontwikkelt, die de basis vormt voor de can met het middel. Door deze onder een vaste hoek te plaatsen, maken we gebruik van de mogelijkheid om het laagste nivo te bereiken. Door de krachtige aanzuiging met het filter gaat er zo geen druppel verloren.

Circulair Ontwerp.

 Servatech BV heeft bij haar producten de Circulaire Economie als uitgangspunt. Bij dit systeem worden geen eindige grondstoffen verbruikt. Alle gebruikte materialen kunnen aan het einde van de verwachte levensduur van 30 jaar, opnieuw worden gebruikt.

Hert aan de rand van bos in ochtend mist Pic@BenJessop/2022.
Innovatieve techniek in fijn mechanica. pic@pexel2021servatech.
HINT met Nebulizer* op exact de juiste hoogte. Nozzle binnen in ventilatie van moderne bewaarplaats. pic@servatech2022evdh
Eenvoudig en duidelijk bedieningspaneel, traploze instelling met digitale weergave en grote drukknoppen. pic@servatech2022wurlab.
Efficientie als Standaard : de CanBase. pic@servatech2022canbase
Weergave tijdens de ventilatie. Nozzle op de juiste plaats. Hier in 1 van 11 interne ventilatieschachten. pic@sevatech2021ds